Voeg een feed toe

Vul hieronder het adres in en klik op ‘voeg toe’.

Het doel van Syndicatie.nl is het geven van een zinvol overzicht van Nederlandstalige feeds. We willen je daarom vragen op de volgende punten te letten:

Voeg alleen Nederlandstalig feeds toe. Feeds waarvan alle items niet Nederlandstalig zijn, zullen uit het overzicht gehaald worden.

We geven de voorkeur aan feeds die van dezelfde bron komen als de informatie die daarin opgenomen in. Voeg dus geen feed toe die bijvoorbeeld door ‘scrapedfeeds’ is gegenereerd.

Als een website meerdere feeds heeft, dan geven we de voorkeur aan de feed die het meest informatief is. Dus niet meerdere feeds van éésite met verschillende nieuwscategori.

Soms zijn er voor een site meerdere versies van dezelfde feed beschikbaar, bijvoorbeeld een RSS 1.0 en een RSS 2.0 versie, of een versie met alleen de titel en een versie met de volledige teksten. Voeg in dat geval altijd maar één feed toe.

Syndicatie accepteert RSS 0.91, 0.92, 0.93, 0.94, 1.0, 2.0 en Atom feeds. Stuur bij problemen een email naar info@syndicatie.nl.