Dineren op het water - zeiltocht met diner : Sailing dinner vanuit Scheveningen

Sailing dinner aan boord van de Minerva


Sailing dinner vanuit Scheveningen


Sailing dinner met bar benedendeks


Sailing dinner vanuit Scheveningen


Het Sailing dinner arrangement van A La Carte Cruises verenigt het beste van twee werelden: een fantastische maaltijd en een heerlijke zeiltocht. Dineren op het water doet u aan boord van het schitterende Tall Ship Minerva, die vanuit Scheveningen uitvaart voor een zeiltocht die alle zintuigen zal beroeren. De inwendige mens komt aan bod bij een smakelijk 5-gangen amuse diner.

Sailing dinner op de Minerva

Het Sailing dinner vangt normaal gesproken om 18.00 uur aan: u bent dan welkom aan boord van de Minerva in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een indrukwekkende gebeurtenis die in de haven altijd de belangstelling trekt. Tijdens de zeiltocht met diner vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht voert u langs de boulevard, pier en de Zuid-Hollandse duinlandschappen.

Zeiltocht actief meemaken

U kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van de driemaster Minerva. Uiteraard is er voldoende tijd en gelegenheid om met elkaar bij te praten of informeel te vergaderen of te brainstormen. Verandering van omgeving, frisse wind, eindeloze vergezichten en het verblijf op een prachtig schip scheppen de elementen voor een ontspannen samenzijn.

Sailing dinner menu

De crew van de Minerva serveert aan dek een 5-gangen amuse diner:

  • amuse van zalm gevuld met monchou
  • Zuid-Hollandse tomatensoep
  • Hollandse garnalen cocktail
  • Champignons met escargotboter
  • Mini-stoofpotje van aardappelpartjes in de schil, kip en rozemarijn

Dineren op het water

Aan dek kunt u de ondergaande zon bewonderen, die de hemel in prachtige schakeringen rood kleurt. Op warme zomeravonden is het prima aan dek vertoeven. Als het iets frisser wordt, dan kunt u van de bar in het dekhuis gebruik maken. Maakt u er graag een swingend feestje van? Dan kan in de grand salon een dansvloer gecreëerd worden, waarbij de bar benedendeks u van de drankjes voorziet.

Rond 21.00 uur eindigt het Sailing dinner arrangement in de haven van Scheveningen. Het feest kan desgewenst in de haven verlengd worden.

Kijk voor meer informatie op www.alacartecruises.nl