Havenfestival IJmuiden – 27 en 28 augustus 2011

 
Havenfestival IJmuiden aan boord van de MinervaHavenfestival IJmuidenHavenfestival IJmuiden


Tijdens het Havenfestival IJmuiden op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2011 wordt de Vissershaven omgetoverd tot één groot festivalterrein, compleet met diverse podia, een sfeervolle spiegeltent en tot theater omgetoverde pakhuizen. Ook dit jaar kunnen bezoekers aan het Havenfestival IJmuiden hun hart ophalen aan heerlijke porties (straat)theater- en muziekpret, die afgewisseld worden met allerlei 'zeewaardige' zaken, waaronder duik- en reddingsdemonstraties en oude en moderne vissersschepen die het publiek vanaf de Trawlerkade kan bekijken én beklimmen.

Vaar mee met Tall Ship Minerva

Om 14.00 uur bent u welkom aan boord van de driemaster Minerva in de haven van IJmuiden (Trawlerkade). Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken! Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht brengt u door de drukke haven en langs de Noord-Hollandse duinlandschappen. U kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip. Of gewoon heerlijk van het uitzicht genieten. Uw tocht eindigt weer aan de Trawlerkade in IJmuiden.

Havenfestival IJmuiden - data & prijzen

  • 27 augustus (zaterdag), 14.00 – 16.00 uur
  • 28 augustus (zondag), 14.00 – 16.00 uur

Prijs per persoon: EUR 27,50. Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 jaar 50% korting. Drankjes aan boord verkrijgbaar tegen betaling.

Reserveer uw tickets in de Ticketshop !

Kijk voor meer informatie op www.alacartecruises.nl