Zeilen Scheveningen - avond zeilen met buffet nu voor € 50 all-in


Kerstdiner met vaartocht in ScheveningenKerst diner Scheveningen boot schip eten


Kerstdiner met vaartocht in Scheveningen

Zoekt u een ludieke locatie voor uw Kerstdiner ? Dan is de driemaster Minerva een goed idee. Het schip biedt met haar grand salon plaats aan max. 75 gasten voor een zittend diner in een informele, maritieme ambiance.

Vaartocht van 1 uur

Hoe maakt u uw Kerstdiner, Kerstborrel of Eindejaarsborrel nu echt uniek? Door naast de gewone Borrel of het geijkte Diner een actief element eraan vast te koppelen. Ga lekker uitwaaien met uw team, relaties en andere genodigden. Een echte Wintervaartocht belooft stoere ervaringen van hoge golven en prachtige uitzichten op de boulevard en pier van Scheveningen. De bovenbar biedt een goede beschutting bij een buitje en als het lekker weer is, dan is het uiteraard prima aan dek vertoeven. De bemanning brengt tijdens de vaartochten heerlijke warme hapjes rond.

Kerstdiner Scheveningen

Bij terugkomst in de haven, kunt u onder het genot van een drankje even bijpraten en de bemanning zal de salon indekken en het diner voorbereiden. Na ca een half uurtje neemt iedereen plaats aan de prachtig gedekte tafels in de sfeervolle grand salon voor het diner. U geniet naar keuze van een heerlijk drie-gangen diner of buffet. Of u borrelt gewoon lekker verder aan boord in de haven.

Deze arrangementen is boekbaar in november, december en januari.

Meer informatie over Kerstarrangementen op het water.