Zeilen Scheveningen - avond zeilen met buffet nu voor € 50 all-in


Zeilen Scheveningen op driemaster MinervaNajaar zeilen : uitwaaien en stamppotten eten – zeilen en eten op schip – zeilen ScheveningenNajaar zeilen : uitwaaien en stamppotten eten

1 Uurtje eerder weg van het werk en gezellig met collega’s er even tussen uit!

Om 16.00 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken.

Varen

Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeiltocht brengt u langs de boulevard, pier en Zuid-hollandse duinlandschappen. De crew serveert een warm bittergarnituur rond.

Zelf zeilen

U kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip. Er is (daarnaast) voldoende tijd om met elkaar bij te praten en gezellig te borrelen. Verandering van omgeving, frisse wind, eindeloze vergezichten en het verblijf op een prachtig schip scheppen de elementen voor een ontspannen samenzijn.

Zeilen en eten Scheveningen

Bij terugkomst in de haven, rond 18.00 uur, kunt u onder het genot van een drankje even bijpraten en de bemanning zal de salon indekken en het buffet voorbereiden. Na ca een half uurtje opent de chef een stamppottenbuffet: diverse soorten stamppot, van klassiek tot modern, met en zonder vlees. Ouderwets Hollands genieten. Rond 20.00 uur eindigt het arrangement in de haven van Scheveningen.

Prijzen zeilen en eten

Prijs per persoon: EUR 45,00 incl. vaartocht, bittergarnituur, buffet. Prijs is excl. 6% btw en EUR 25 administratiekosten. Dit arrangement is te boeken voor gezelschappen van 30 tot 120 personen. U heeft dan de exclusieve beschikking over het schip. De start- en eindtijden kunnen naar wens ingevuld worden.

U kunt het arrangement desgewenst uitbreiden:

  • Ontvangst met Schipperbitter (EUR 2,00)
  • Dessert van Apfelstrudel met vanille ijs en slagroom (EUR 6,00)
  • Uitkoop Hollandse bar: EUR 20,00 per persoon. Drankjes kunnen ook geturfd worden, u ontvangt dan een eindfactuur. Genoemde prijzen zijn excl. btw.

De vaartocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Indien de kapitein vanwege het weer (bijv. windkracht 7, te hoge golven of mist) besluit de tocht af te gelasten, dan kunt u het schip in de haven gebruiken voor een borrel voorafgaande aan het buffet. Regen is geen reden om niet uit te varen, een regentent kan het middendek overkappen, zodat u en uw gasten droog kunnen blijven.

Meer info: Najaar Zeilen Scheveningen of vraag een offerte aan voor een andere haven