Relatietherapeut bij relatieproblemen - relatietherapie weekendRelatieproblemen? Relatietherapieweekend!Relatieproblemen? Relatietherapieweekend!Relatieproblemen? Relatietherapieweekend!

Effectief relatietherapieweekend bij relatieproblemen

Ben je vastgelopen in je relatie en op zoek naar effectieve relatietherapie? Boek dan een relatietherapieweekend met een zeer ervaren relatietherapeut. Tijdens het relatietherapie weekend kun je je relatie nieuw leven inblazen, begeleid door de ervaren relatietherapeut Patrick Hoogendoorn

Relatieproblemen oplossen

Relatieproblemen oplossen in 3 dagen? Het lijkt moeilijk te geloven, maar het gebeurt echt gedurende een relatietherapieweekend van Sjomi adviesbureau. In zo’n relatietherapie weekend brengt een koppel drie dagen door in een luxe hotel in een ontspannen sfeer.

Relatietherapeut Patrick Hoogendoorn

Onder begeleiding van relatietherapeut Patrick Hoogendoorn worden tijdens intensieve relatietherapiesessies knelpunten en valkuilen in de relatie blootgelegd. Tijdens de relatietherapie worden er manieren aangereikt, die je in staat stellen een nieuwe start in je relatie te maken.

Relatietherapieweekend effectief

Het grote voordeel van een relatietherapieweekend is dat je als koppel een aantal dagen heel intensief aan je relatie kunt werken zonder afleiding van werk en kinderen. Je kunt alle tijd en aandacht aan elkaar en aan het therapieproces geven. Door de jaren heen heeft de ervaring geleerd dat deze aanpak buitengewoon effectief is en ook blijvende veranderingen tot gevolg heeft in de relatie.

Kijk voor meer informatie op www.sjomi.nl