Steevens Montage – reparatie, installatie en onderhoud van open haarden, kachels, schoorstenen en schouwen in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Zwijndrecht, Barendrecht, Goeree Overflakkee en omstreken. Ook voor andere grote en kleine klussen in en om het huis.

 

Schoorsteenreparatie Rotterdam en omstreken

Schoorsteenreparatie Rotterdam Dordrecht en omstreken: laat schoorsteen repareren door schoorsteenreparatie specialist uit RotterdamSchoorsteen stuk? Laat de reparatie van uw schoorsteen over aan Steevens Montage, de schoorsteenreparatie specialist van Rotterdam en omstreken.

Schoorsteenreparatie – voorkom rookontwikkeling en brand

Een goed werkende schoorsteen is natuurlijk van groot belang. U wilt zaken als gevaarlijke rookontwikkeling en schoorsteenbrand natuurlijk te allen tijde voorkomen. Wacht daarom niet bij schoorsteenproblemen en schakel de hulp in van schoorsteenreparatie specialist Steevens Montage. Dan kunt u haard of kachel voortaan weer met een gerust hart aansteken. Ook kan een kapotte schoorsteen een bron zijn van lekkage. Ook dan kunt u vertrouwen op schoorsteenreparatie door Steevens Montage.

Werkgebied

Steevens verricht schoorsteenreparaties in onder andere Rotterdam, Dordrecht en omstreken (o.a. Hoogvliet, Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht, Oud Beijerland en Hoekse Waard). Dus heeft u een probleem met uw schoorsteen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met de Schoorsteenreparatie specialisten van Steevens Montage.

Meer informatie over schoorsteenreparaties...