Sollicitatieclub Oost-Veluwe : sollicitatie training in de regio Apeldoorn Zutphnen Deventer Arnhem en Zwolle – leer beter solliciteren

Sollicitatieclub Oost-Veluwe

Moet je solliciteren, maar komen je pogingen tot nu toe nog niet helemaal uit de verf? Met andere woorden: je kunt wel wat hulp gebruiken bij he solliciteren? Dan biedt de Sollicitatieclub Oost-Veluwe, van MAA Coaching, uitkomst. Bij de Sollicitatieclub worden jouw sollicitatie-vaardigheden onder de loep genomen en oefen je sollicitatie-activiteiten in groepsverband.

Sollicitatie-ervaringen

De deelnemers wisselen ervaringen uit en geven elkaar tips. Natuurlijk zal de sollicitatie coach actief sturen en suggesties geven. De combinatie van persoonlijke coaching en de bijeenkomsten in het jobcenter met andere deelnemers is zeer effectief.

Doelgroep sollicitatieclub

De sollicitatietraining is vooral gericht op werknemers die van baan moeten wisselen, mensen in een uitkeringssituatie (o.a. WAJONG). Opleidingsniveau: LBO-MBO, HBO-WO. Ook kunnen we veel beteken voor de 55-plusser die weer de arbeidsmarkt op moet.

Toekomstgericht

De  Sollicitatieclub Oost-Veluwe van Sollicitatieacademie-Apeldoorn is volledig gericht op werk vinden. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat de deelnemer toekomstgericht kan denken en het baanverlies heeft geaccepteerd.

Meer informatie...