Uwloopbaancoachonline is ONLINE: loopbaanadvies en loopbaan coaching online (loopbaanadvies via internet)

1 op de 5 werknemers zou momenteel van baan willen veranderen zo blijkt uit een artikel van het NOLOC van december 2011.

Werknemers die in contact zijn geweest met een loopbaanadviseur zo blijkt uit het hiervoor genoemde artikel zijn beter in staat te overzien welke stappen zij kunnen nemen die bijdragen aan een grotere mate van arbeidsgeluk.

Uit dit onderzoek komt ook naar voren dat werkenden die op grond van een loopbaanadvies een baan hebben verworven meer tevreden zijn over hun baan.

Twee keer zoveel werknemers wil na advies een andere weg in slaan en ook twee keer zoveel van de werkenden onderneemt concrete actie daartoe.

Tevens blijkt uit onderzoek van het NOLOC dat 80% van alle werkenden in Nederland liever van baan zou willen veranderen dan dat hij/zij genoegen moet nemen met een vervelende baan. Er bestaat een discrepantie tussen de tevredenheid van werknemers over hun huidige werk en de loopbaan die zij eigenlijk zouden wensen. Een discrepantie die met goed online loopbaanadvies op maat op te lossen is.

Uw loopbaancoachingOnline

Heeft u twijfels over uw huidige functie en denkt u na over een nieuwe stap in uw loopbaan? Heeft u behoefte om met een professional te sparren over de volgende stap in uw carrière op een tijdstip dat het U uitkomt? Zoekt u hierbij een goed en betaalbaar Onlineloopbaanadvies?

Van MAA coaching krijgt u online een professionele en persoonlijke loopbaancheck. U krijgt de mogelijkheid om uw loopbaan succesvol in eigen hand te nemen. Via analyse van uw huidige werksituatie en bezinning op wensen en mogelijkheden, ontwikkelt u een gerichte loopbaanstrategie. U verkrijgt een helder inzicht in uw persoonlijke- en vakinhoudelijke capaciteiten, u werkt realistische doelen uit in een stappenplan en leert hoe u die doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken. Uw loopbaancoach en de online werkmap zijn uw persoonlijke hulp bij het realiseren van uw wenselijke loopbaan.

Van wens naar werkelijkheid!

Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken www.uwloopbaancoachOnline.nl