Wereldhavendagen Rotterdam op 2 - 3 - 4 september 2011

 
Wereldhavendagen Rotterdam aan boord van de MinervaWereldhavendagen RotterdamWereldhavendagen Rotterdam


In 2011 vinden de Wereldhavendagen Rotterdam plaats op 2, 3, en 4 september. Tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam worden alle facetten van de haven aan de bezoeker getoond. Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden. Bezoekers worden op een informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er staat veel havenspektakel op het water geprogrammeerd.

Wereldhavendagen Rotterdam

De haven(gerelateerde)- bedrijven op de kades presenteren zich met zo veel mogelijk bijzonder havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen die van binnen bezocht mogen worden. Ook wordt er een goed beeld gegeven van de carrièremogelijkheden in de haven op een arbeidsmarktcommunicatie plein en zijn er tal van kinderactiviteiten. Daarnaast zijn de excursies een essentieel onderdeel van het programma. Deze minireisjes brengen u per boot, bus, trein of zelfs vliegtuig bij de meest uiteenlopende bedrijven.

Havenrondvaart met Tall Ship Minerva

Geniet van een lunch op het water tijdens een havenrondvaart met Tall Ship Minerva. De crew serveert een heerlijke lunch van visbroodjes en soep en tegen het einde van de tocht ook een lekkere bittergarnituur. De haven smaakt naar meer in 2011, maar ook zeker aan boord van de Minerva! Indien weer en verkeer het toelaten worden de zeilen gehesen en u bent van harte welkom om mee te helpen. En kom gerust even in de stuurhut bij de kapitein kijken! Voor de kinderen zijn er speciale broodjes.

Wereldhavendagen Rotterdam - data & prijzen

  • 3 september (zaterdag), 12.00 – 15.30 uur
  • 4 september (zondag), 12.00 – 15.30 uur

Prijs per persoon: EUR 45,00. Kinderen tot 4 jaar gratis. 5 t/m 12 jaar 50% korting. Drankjes aan boord verkrijgbaar tegen betaling.

Reserveer uw tickets in de Ticketshop !

Kijk voor meer informatie op www.alacartecruises.nl