Woninginrichting, interieur advies en woonideeën - Rotterdam, Gouda, WaddinxveenInterieur advies en woninginrichting - Van der Linden woonwinkel


Op zoek naar woonideeën, interieur advies of inspiratie opdoen voor de inrichting van uw woning, kantoor of werkplek? Kom dan naar Van der Linde voor wonen en werken in Waddinxveen, Zuid-Holland. Als specialist in interieur en woninginrichting staan wij vooraan als het gaat om de nieuwste trends en woonideeën in huis en kantoor.

Interieur advies en inrichting woning

Bij ons vindt u dan ook alles als het gaat om vloerbedekking, parket, laminaat, gordijnen, binnen zonwering, buiten zonwering, horren en nog veel meer. Wij bieden een gigantische showroom van maar liefst 1700 m2, zodat u meer dan genoeg woonideeën en ingevingen kan opdoen voor uw woninginrichting.

Woonwinkel met showroom

In de Van der Linden woonwinkel voor interieur en woninginrichting komt u ogen en tijd tekort! Wij zijn specialist op het gebied van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket, houten vloeren, marmoleum, vinyl), gordijnen, binnenzonwering (facette, multishade, vouwgordijnen, silhouette, rolgordijnen, jaloezieën, plissé, lamellen, paneelgordijnen, washi), buitenzonwering (terrasschermen, markiezen, uitvalschermen, screens, rolluiken), horren (rolhorren, vaste horren, plissé horren) en accessoires. Alles van topmerken voor hele aantrekkelijke prijzen!

Kijk voor meer informatie op www.vanderlinde-waddinxveen.nl

Interieur advies en woninginrichting - Van der Linden woonwinkel