Zeilen Scheveningen - avond zeilen met buffet nu voor € 50 all-in


Zeilen Scheveningen op driemaster MinervaZeilen Scheveningen met zomers buffetZeilen Scheveningen met zomers buffet


Het hoogtepunt van de zomer: een heerlijke avond zeilen met Tall Ship Minerva met aansluitend een zomers buffet. Tijdens het zeilen Scheveningen kunt u naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip. Er is natuurlijk ook genoeg tijd om met elkaar te praten en gezellig te borrelen. Zeilen Scheveningen is een verandering van omgeving, frisse wind, eindeloze vergezichten en het verblijf op een prachtig schip.

Zeilen Scheveningen culinair

Bij terugkomst in de haven kunt u onder het genot van een drankje even napraten en de bemanning zal de salon indekken en het buffet voorbereiden. Na ongeveer een half uurtje opent de chef het zomerse buffet: beenham met honing-mosterdsaus, kipsaté met pindasaus, parmaham met meloen, gebakken mosseltjes met aioli, tonijnsalade, aardappelsalade, frisse groene salade, gegrilde tomaten provençale, stokbrood en kruidenboter.

Zeilen Scheveningen - prijzen en info

Prijs per persoon: € 50,00 incl. vaartocht, bittergarnituur, buffet en drankjes (bier, wijn, fris, koffie). Prijs is excl. 6% btw en € 25 administratiekosten. Dit arrangement is boekbaar voor gezelschappen van 30 tot 120 personen. U heeft dan de exclusieve beschikking over het schip. De start- en eindtijden kunnen naar wens ingevuld worden.

Meer info over het Arrangement Avond Zeilen & Zomers Buffet.

Kijk voor veel meer informatie en alle mogelijkheden op www.alacartecruises.nl