Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Alexandria damesschoenen – Klassieke, comfortabele schoenen voor vrouwen

Publicatie: Dinsdag, 06.03.2012 19:19:34 in categorie Fashion en Mode

Alexandria damesschoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Alexandria damesschoenen – Klassieke, comfortabele schoenen voor vrouwen

Het Italiaanse topmerk in damesschoenen, Alexandria, werd in 1945 door Sebastian Camagna opgericht. Hij besloot zijn baan als professor aan de Academie van Schone Kunsten van Milaan en zijn carrière als fotograaf op te geven om zijn échte droom te volgen: het ontwerpen en produceren van comfortabele en mooie damesschoenen. Vandaag de dag wordt Alexandria door de derde generatie Camagna’s geleid, en staat de 4e generatie al klaar om het roer over te nemen. De toekomst van Alexandria is verzekerd!

Alexandria: Klassieke schoenen voor in alle gelegenheden

Alexandria staat bekend om haar vrij eenvoudige schoenen, die toch zeer trendy en stijlvol overkomen. Juist daarom kunnen de Alexandria schoenen voor heel veel verschillende gelegenheden gedragen worden. Moet je binnenkort naar een feestje of heb je een andere speciale gelegenheid in je agenda staan? Of wil je mooie maar vooral ook comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik? Met de schoenen van Alexandria kun je alle kanten op!

Alexandria damesschoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Camminare bene: comfortabel en pijnvrij lopen

Centraal in het gedachtengoed van Alexandria staat comfort. ‘Camminare bene’, de schoenen moeten vooral ‘goed lopen’. Omdat vrouwen tegenwoordig steeds vaker een druk leven leiden, is het belangrijk dat ze ‘goed lopen’. Alexandria schoenen zijn erop gericht je comfortabel en pijnvrij door het leven te laten gaan, of je nu lang moet staan of verre afstanden moet afleggen.

Alexandria schoenen hebben een sublieme pasvorm, ontworpen op basis van een anatomische studie van de voet. Alexandria gebruikt voor haar schoenen alléén de beste materialen: flexibel leer waardoor de schoen zich om je voet kan sluiten als een tweede huid en flexibele rubberen zolen, antislip en comfortabel.

Alexandria damesschoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Alexandria schoenen online bestellen op Omoda.nl

Voor de mooie en comfortabele Alexandria damesschoenen kun je in de schoenenwinkels en in de online webshop van Omoda.nl

Voor alle andere merkschoenen ga je naar Omoda.nl en ook voor schoenen ga je naar Omoda

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen