Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Boss heren schoenen online – Boss casual en formele herenschoenen

Publicatie: Maandag, 05.03.2012 07:56:43 in categorie Fashion en Mode

Boss schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Boss heren schoenen online – Boss casual en formele herenschoenen

De Hugo Boss Group is één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld, gespecialiseerd in luxueuze kleding en accessoires. Het merk heeft haar wortels in Duitsland, meer bepaald Metzingen, waar het in 1923 werd opgericht door Hugo Ferdinand Boss. Ook nu nog heeft Boss haar basis in Metzingen, maar stelt het wereldwijd zo’n 10.000 medewerkers aan het werk en wordt jaarlijks ruim 1,7 miljard euro gerealiseerd, door de verkoop van –voornamelijk- kleding.

Boss: verschillende merken, ruim assortiment

Bij Boss vind je en ruim assortiment, gaande van klassiek-moderne zakenkleding, elegante avondkleding tot ontspannen, sportieve fashion. Aanvullend op de kleding, brengt Boss geuren, brillen, uurwerken, schoenen, accessoires, kindermode en zelfs motorhelmen op de markt.

Boss schoenen verkrijgbaar bij Omoda

De Hugo Boss Group omvat verschillende merken, waardoor het basismerk Boss, het eerder trendy merk Hugo of de uitgesproken sportieve lijn ‘Orange’. Door deze diversiteit aan merken, weet de Boss Group zich te handhaven in een concurrentiële markt en succesvol in te spelen op de wensen van diverse consumenten doelgroepen.

Boss schoenen, online bij Omoda

Wie de naam Boss hoort, denkt bijna meteen aan fantastisch gesneden pakken, zowel voor hem als haar, luxe feestmode voor iedere gelegenheid en elegante casual outfits, die ondanks een uitgesproken sportiviteit een air van raffinement houden.
Dit geldt ook voor de veelzijdige Hugo Boss schoenencollecties.

Boss schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Net zoals bij de kleding, staat ook bij de schoenen kwaliteit, het gebruik van mooie materialen, een perfecte snit en pasvorm en tijdloze stijl centraal. Bij Omoda schoenen kun je terecht voor een ruim assortiment Hugo Boss herenschoenen. Je vindt er zowel elegante, luxueuze ‘moderne klassiekers’, perfect voor zaken of een chique feest, als comfortabele en casual schoenen, waarmee je in je vrije tijd toch nog altijd stijl en raffinement kunt laten zien.

Online shoppen bij Omoda.nl voor schoenen en sneakers

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen