Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

De leukste buitenspeelgoed vind je bij Lobbes.nl

Publicatie: Dinsdag, 16.06.2015 21:06:35 in categorie Vrije Tijd en Ontspanning

De leukste buitenspeelgoed vind je bij Lobbes.nl

De zomer komt eraan en bij Lobbes.nl vind je Buitenspeelgoed voor zowel kleine en grote kinderen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Lobbes heeft het in huis. We weten allemaal dat het goed is voor onze kinderen om iedere dag minimaal een uurtje buiten te spelen. De één gaat voetballen op straat de ander een rondje met haar poppenwagen wandelen of gewoon samen lekker spelen met alle kindjes uit de straat. Naast de welbekende voetbal, het stoepkrijt, de zandbak en het opblaas zwembad heeft Lobbes ook het speelgoed van Paw Patrol in hun assortiment. Wie kent ze niet Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye? Uren lang vermaken ze de kinderen. Nee! Niet alleen op de televisie, maar ook als speelgoed zijn ze geweldig. Het maakt deze zes kleine stoere pups niet uit, want onder begeleiding van de 10 jarige Ryder is geen klus voor hen te groot.

Met het hoofdkwartier in je bezit heb je  zelfs de power om de straten veilig te houden. Winter of zomer het maakt niet uit, met Paw Patrol speelgoed beleef je het hele jaar veel speel plezier. Is de schoolvakantie straks weer voorbij hoe gaaf is het dan als je het nieuwe schooljaar kunt beginnen met een drink beker en lunchbox van deze 6 helden. Die je ook nog is veilig opgeborgen  mee kunt nemen in een Paw Patrol rugtas.

En zit de schooldag erop dan wacht thuis misschien wel pluche pup Marshall op je die niet kan wachten om samen met jou te spelen. Neem snel is een kijkje in de webshop van Lobbes.nl en zie daar het complete aanbod speelgoed.  Zij helpen kinderen spelen, genieten en ontwikkelen. Voor 17.00 uur je bestelling geplaatst, dan heb je het de volgende dag  in huis. Naast speelgoed hebben ze ook een uitgebreid assortiment boeken, woonasseccoires, kantoor benodigdheden enz. Neem de tijd om de juiste artikelen te vinden en ontdek wat Lobbes in huis heeft.

Ga je nog op vakantie? Ze hebben namelijk ook leuke artikelen om kinderen te vermaken in de auto of een heerlijk spannend boek om te lezen voor op het strand.

 

http://www.lobbes.nl

Lobbes.nl

Curiestraat 8

6716 AR Ede

t: 0318-439797

e: info@lobbes.nl

w: www.lobbes.nl