Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

De mooiste beursstands vind je bij Norm Systems

Publicatie: Woensdag, 17.06.2015 08:13:03 in categorie Dienstverlening

De mooiste beursstands vind je bij Norm Systems

Als je gaat deelnemen aan een beurs wil je dat goed aanpakken en professioneel voor de dag komen. Klinkt wat cliche maar een succesvolle beurs draaien begint met het bepalen van de doelstellingen.Naast nieuwe contacten genereren, een goed imago creëren en bijvoorbeeld media aandacht speelt ook de inrichting van je beursstand een belangrijke rol in het rijtje van doelstellingen. De ruimte die je op een beurs hebt is mede bepalend voor de stand die je uit gaat kiezen. 

Norm Systems.nl is specialist in mobiele Beursstands en heeft inmiddels al 25 jaar ervaring en 4.000 klanten. Ze zijn een betrouwbare partner die graag samen met jou meekijken naar de best passende oplossing voor een goed beurs resultaat. Ze geven advies op maat, opmaak, productie, levering van beurs materialen en indien je dat wenst verzorgen ze ook de op- en afbouw. Zijn helder en transparant en zijn pas tevreden als jij dat na afloopt van de beurs ook bent. Het assortiment wat zij in huis hebben is enorm. Van beurswanden, banner- & outdoor systemen, balies, brochurehouders tot aan standinrichtingen. Vele grote bedrijven geven goede recenties af op de website, klanten naar tevredenheid dus.

Met het advies van Norm Systems kun je misschien wel meer uit je beurs halen. Ze bieden naast een uitgebreid beurs assortiment namelijk ook diensten aan waarmee ze beursdeelname tot een succes kunnen maken. Draai jij voor de eerste keer met je bedrijf mee op een beurs, dan is dit misschien een slim idee. Of zijn eerdere beurzen niet zo succesvol geweest, kunnen zij je adviseren wat je misschien anders of beter kunt doen.

Investeren in beursmateriaal kost geld en onderhouden aandacht. Onderhoud zal de levensduur van beursmateriaal absoluut verlengen en in top conditie houden. Als optie kunnen ze jou zelfs opslag en onderhoud van je beursmateriaal bieden.

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs, neem dan zeker is een kijkje op de website van Norm Systems en laat je verassen welke mogelijkheden er zijn om jouw beurs professioneel aan te kleden.

www.normsystems.nl

 

Norm-Systems BV

Emrikweg 28

2031 BT Haarlem

t: 023-5173222

f: 023-5173220

e: info@normsystems.nl

w: www.normsystems.nl