Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Duurzame dakkapellen

Publicatie: Donderdag, 18.12.2014 13:51:27 in categorie Huis en Tuin

Duurzame dakkapellen

Duurzame materialen en producten worden in deze tijd steeds populairder. We willen onze aarde leefbaar houden! Een duurzame dakkapel behoudt  zijn waarde voor langere tijd en is daarom een goede investering in de toekomst.

Je kunt kiezen voor een houten of kunststof dakkapel. Als je kiest voor duurzame houten dakkapel dan zal deze meestal van FSC of PEFC hout zijn. Deze keurmerken geven aan dat het duurzaam hout is. Het mooie is dat het aantal bomen wat voor dit hout gekapt wordt ook weer terug geplant wordt. Het FSC keurmerk staat bijvoorbeeld voor Forest Stewardship Council wat aangeeft dat het hout afkomstig is uit een bos dat beheerd is volgens de normen voor een duurzaam milieu. Kunststof kan op twee manieren duurzaam zijn. Het is een materiaal wat goed isoleert, waardoor je minder hoeft te stoken en daardoor een bijdrage aan het milieu levert.

Duurzame dakkapellen hebben een zeer lange levensduur. Door het plaatsen van een dakkapel creëer je een grotere leefbare en lichtere ruimte. Hoe zonde is het om je zolder alleen maar te gebruiken als opslagplaats voor rommel, terwijl je er met een dakkapel een geweldig mooie, ruime en lichte slaap-, studeer-, of hobbykamer van kunt maken. Het plaatsen van een dakkapel is een goed alternatief wat verhuizen overbodig maakt als je opzoek bent naar meer woonruimte!

Heb je plannen een duurzame dakkapel aan te schaffen? Kijk hier dan eens bij Dakkapel-Web.nl. Dakkapel-Web biedt je de mogelijkheid vrijblijvend en gratis offertes aan te vragen bij vijf verschillende dakkapel specialisten. Daarnaast vind je op de website alle informatie die je nodig hebt in je zoektocht naar een dakkapel. Of je nu in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht woont. Dakkapel-Web zoekt voor jou  dakkapel specialisten in de regio waarin je woont. De service die zij verlenen is volledig vrijblijvend en verplicht je nergens toe. Dakkapel-Web.nl brengt dakkapel specialisten met kennis en kunde onder één dak.

Twijfel niet, neem een kijkje op de website en laat je vrijblijvend informeren  over wat een Dakkapel  bij Dakkapel-Web je oplevert en gaat kosten.

 

 

Dakkapel-Web.nl

Bommersheufsestraat 11

6901 JZ Zevenaar

t: 0316–723302

e: info@dakkapel-web.nl

w: www.dakkapel-web.nl