Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Een ruimere zolderkamer door een kunststof dakkapel

Publicatie: Woensdag, 19.11.2014 12:45:10 in categorie Huis en Tuin

Een ruimere zolderkamer door een kunststof dakkapel

De meeste zolders in onze huizen hebben schuine daken en een minimale lichtinval van buitenaf. Gebukt lopen in een donkere ruimte nodigt niet uit om deze ruimte te gebruiken als slaapkamer of studeerruimte.  Het plaatsen van een kunststof dakkapel biedt hierin een perfecte oplossing. Met een dakkapel creëer je namelijk nog meer ruimte en veel lichtinval.

Kunststof dakkapellen hebben meerdere variatiemogelijkheden.  De basisconstructie is gelijk aan die van de houten dakkapellen, maar de bekleding aan de buitenkant van de dakkapel is van kunststof. Ze zijn iets voordeliger in aanschaf dan de houten dakkapellen en onderhoudsvriendelijker. Daarnaast isoleren kunststof dakkapellen iets beter dan de dakkapellen van hout, waardoor je kunt besparen op je energiekosten! In sommige gevallen heb je een vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen, dit is per gemeente verschillend. Een kunststof dakkapel kun je op de traditionele manier laten plaatsen, maar ook prefab. Ze zijn leverbaar in meerdere kleuren en bepaal je natuurlijk zelf wat je het mooist vindt passen bij je woning.

Dakkapel-Web.nl is leverancier van o.a. kunststof dakkapellen. Op hun website kun je vrijblijvend dakkapel prijzen vergelijken en een gratis offerte aanvragen. Zij leveren en plaatsen dakkapellen vrijwel door het hele land.  Op hun site staat aangegeven welke bijzondere regels en legeskosten per Gemeente in rekening worden gebracht. Laat je door Dakkapel-Web een kunststof dakkapel plaatsen maar ben je zelf niet zo handig, dan kun je door hun ook de dakkapel professioneel laten aftimmeren met gips- en spaanplaten. Ook een kleine zolderverbouwing, het plaatsen van schuifdeurtjes, wanden van Ytong- of Giboblokken en het plaatsen van spotjes in het plafond behoort tot de mogelijkheden.  Ben je van plan een dakkapel te laten plaatsen op je zolder dan is het absoluut de moeite waard een kijkje te nemen op de overzichtelijke website van Dakkapel-Web.nl. Op hun site kun je online veel informatie verkrijgen en wordt duidelijk uitleg gegeven over wat de mogelijkheden zijn van het plaatsen van een dakkapel. Kunststof dakkapellen hebben als grote voordeel dat ze aan de buitenkant vrijwel onderhoudsvrij zijn. En mooi meegenomen is dat  het verschil tussen hout en kunststof nauwelijks zichtbaar is.

 

 

Dakkapel-Web.nl

Bommersheufsestraat 11

6901 JZ Zevenaar

t: 0316–723302

e: info@dakkapel-web.nl

w: www.dakkapel-web.nl