Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Elektrische scooters

Publicatie: Donderdag, 29.03.2012 12:54:58 in categorie Mobiliteit en Transport

 

Elektrische scooters - E scooter

Nimoto elektrische scooters zijn vooruitstrevend en 100% groen. Met een elektrische scooter ben je niet alleen snel op de gewenste locatie, het is ook nog eens schoon, stil en comfortabel. Met een elektrische scooter rij je al snel 100KM voordat je de e scooter weer dient op te laden. Onlangs heeft Scooterexpress magazine de Nimoto City 350 getest. De City 350 komt uitermate goed uit de test, en de Nimoto Trendy is zelfs uitgeroepen tot test winnaar!

Enkele quotes:

“ De Nimoto City is een goed sturende scooter welke met zijn lage zitpositie en scherpe instapprijs interessant is voor een breed publiek”

“14 inch wielen zorgen voor stabiliteit en goed bochtenwerk”

“We hebben de Classy en Trendy ook getest en de Trendy zelfs uitgeroepen tot testwinnaar, bij Nimoto hebben ze ook bij deze scooter de lat zelf zeer hoog gelegd”

Zoals Scooterexpress heeft ervaren hebben we alles op alles gezet om een elektrische scooter te maken welke een normale scooter qua gebruiksgemak en range voorbijstreeft. De Nimoto elektrische scooters kunt u naar wens bestellen met een lood-calcium accu of een lithium accu. De laatste kost iets meer maar vergroot aanzienlijk de actieradius. Qua model is er voldoende keuze. Van compacte handige stadsscooters tot luxe toerscooters. De Nimoto elektrische scooters zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers door heel Nederland. Bekijk de dealers per regio op Nimoto.nl en probeer zelf een van de Nimoto scooters en laat u overtuigen door de uitstekende prestaties.

Nimoto

Lange Dreef 12

4131 NH Vianen

t: +31 (0)347 349749

f: +31 (0)347 349700

e: info-nimoto@nimag.nl

w: www.nimoto.nl