Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Fietskleding voor de echte fietser

Publicatie: Dinsdag, 26.05.2015 11:12:06 in categorie Gezondheid en Sport

Fietskleding voor de echte fietser

Steeds meer mensen pakken de fiets! Niet om een stukje door het dorp te fietsen, maar om stoere tochten te maken of te crossen door de bossen. Naast wielrennen wordt ook het mountainbiken en downhillen steeds populairder. Een tak van de fietssport die goede bescherming eist als we het over "fiets" kleding hebben. Juiste fietskleding heeft veel voordelen en je hebt er jaren plezier van.

Het kenmerk van een fietsbroek is dat er een stuk zeem in zit om te voorkomen dat je last krijgt van zadelpijn. Daarnaast hebben veel fietsbroeken bretels, zodat de broek niet gemakkelijk afzakt. Voor de zomer kun je voor korte en in de winter lange broekspijpen kiezen. Fietsshirts zijn er tegenwoordig ook in verschillende varianten. Materialen als winddicht, ademend en vochtregulerend, met of zonder zakjes op de rug en zelfs losse armstukken. Ook is onderkleding voor de echte fietser niet onbelangrijk. Door het dragen van thermische onderkleding zal je minder last hebben van een nat en bezweet lichaam, wat komt doordat het zweet gemakkelijker wordt afgevoerd. In de winter heeft het als voordeel dat je je lichaamswarmte weer beter vasthoud.

In ons land ontkomt de echte fietser niet aan regenkleding voor op de fiets. Het is prettig fietsen met een ademend maar ook winddicht jack wat meerdere ventilatieopeningen heeft. De meeste fietsjacks zijn regenbestendig. Ben jij een echte fietser en op zoek naar de juiste fiets outfit, neem dan is een kijkje op de webshop van Fietskledingvoordelig.nl. Een webshop met de voordeligste fietskleding, fietsschoenen en accessoires. Omdat ook dames in het fietsen hun favoriete sport vinden hebben ze ook een grote collectie fietskleding specifiek voor dames.

Niet alleen de wielrenners, maar natuurlijk ook de mountainbikers kunnen hier voor kleding terecht. Naast mountainbikekleding hebben ze ook modieuze en scherp geprijsde mountainbike schoenen. Het belangrijkste verkoopkanaal is de webshop, Maar je kunt ook altijd een bezoek brengen aan de showrooms of beurzen waar ze met stands staan. In de webshop vind je het volledige fietskleding aanbod, wordt er direct uit voorraad geleverd en bestel je boven de €25 dan betaal je geen verzendkosten.


Fietskledingvoordeel.nl

Aalsmeerderweg 253p

1432CN Aalsmeer

t: 020-7895358

e: info@fietskledingvoordeel.nl

w: www.fietskledingvoordeel.nl