Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Geox schoenen online bestellen – Geox ademende schoenen

Publicatie: Dinsdag, 06.03.2012 22:51:58 in categorie Fashion en Mode

Geox ademende schoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Geox schoenen online bestellen – Geox ademende schoenen

Waar een wandeling al toe kan leiden… Toen Mario Moretti Polegato tijdens een zakenreis naar Reno gaat wandelen, besluit hij halsoverkop om gaten in zijn schoenzolen te maken opdat zijn overhitte voeten wat meer lucht zouden krijgen. Het idee om schoenen met ademruimte te creëren, ‘breathable’ schoenen, was geboren.

Mario Polegato werkte z’n idee thuis verder uit en nam een patent op deze innovatieve rubberen zool-technologie. In 1995 start hij zijn eigen merk ‘Geox’ en eigen fabriek op en hij verbetert het originele patent. Geox ‘ademende’ schoenen worden zowel voor mannen als vrouwen op de markt gebracht. Later zullen ook specifieke kinderlijnen uitgebracht worden.

Geox ademende schoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Geox: continu vernieuwend

De innovatiedrang van Geox staat echter niet stil. In 1999 neemt Geox een patent op de ‘Geox apparel’, een project waarbij de Geox innovatie op jassen en kleding wordt toegepast. In 2001 volgt een andere belangrijke uitvinding: waterbestendig leder. Door deze nieuwe technologie kunnen lederen zolen voor gezondere voeten zorgen.

Geox ademende schoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Geox: fashion meets functionality

Geox draagt er zorg voor dat de Geox schoenen niet alleen fantastisch aanzitten, maar er ook nog eens geweldig uitzien. De stijl, elegantie en verfijndheid waar de Italianen wereldwijd om bekend staan, is ook in de Geox schoenenlijnen onmiskenbaar aanwezig.
Geox brengt ieder seizoen een drietal schoenencollecties uit: (1) klassieke Geox schoenen, trouw aan het elegante, traditionele design, (2) casual Geox schoenen die voor verschillende gelegenheden te dragen zijn en (3) uitgesproken trendy Geox schoenen, volgens de laatste modetrends. Met dit uitgebreide gamma, heeft Geox voor elk wat wils!

Geox ademende schoenen, verkrijgbaar bij Omoda

Geox schoenen online bestellen op Omoda.nl

Voor de mooie en comfortabele Geox schoenen, voor vrouwen en kinderen, kun je in de schoenenwinkels en in de online webshop van Omoda Schoenen terecht.

 

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen