Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Heros houten speelgoed

Publicatie: Woensdag, 05.11.2014 09:46:10 in categorie Vrije Tijd en Ontspanning

Heros houten speelgoed

Heros is educatief houten speelgoed. Je kind kan er de leukste bouwwerken mee maken. Het echte spelen begint met de natuurlijke houten blokken en naar mate ze ouder worden zijn ze toe aan Heros constructor. Direct na de geboorte kun je je kind al kennis laten maken met Heros houten speelgoed. Denk hierbij aan de bijt- en grijpring, houten mobile voor in de babykamer of de kinderwagenketting. Maar ook met de baby gym kun je je kind eindeloos veel speel plezier laten beleven. De houten blokken blijven inspirerend speelgoed voor de kleintjes. Naast dat het educatief speelgoed is, is het ook nog eens erg leuk om de blokken keer op keer op alle mogelijke manieren te stapelen en weer om te gooien.

Vanaf 3 jaar zijn er uitdagende bouwpakketten in vele varianten te verkrijgen. Houten onderdelen met elkaar verbinden door middel van bijgeleverde gekleurde schroeven en gereedschap. Hoe leuk is het om als 3 jarige je eigen vliegtuig, auto of motor te kunnen bouwen. Op deze manier krijgen peuters ruimtelijk inzicht en ontwikkelen ze de fijne motoriek. Ook voor de grotere kinderen zijn er uitdagende constructies waar ze oneindig bouwplezier aan kunnen beleven.

Bij Lobbes kun je Heros houten speelgoed online bestellen. Al 25 jaar levert Lobbes artikelen, waaronder ook Heros houten speelgoed, aan scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, bedrijven en particulieren. In deze periode zijn zij uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een grote speelgoedhandel. Op de internetsite van Lobbes.nl vind je hun complete aanbod speelgoed. Daarnaast kun je natuurlijk ook de gratis catalogus aanvragen en deze op je gemak thuis doornemen om je keuze te maken. Als je bij Lobbes online winkelt dan word je voorzien van alle gemakken. De producten staan op categorische volgorde en je kunt bijvoorbeeld de prijs aangeven die jij maximaal voor een product uit wilt geven. Wil je een kind verblijden met een Heros houten speelgoed cadeau en daar maximaal 25 euro aan uitgeven, dan vul je dat bedrag in en krijg je met 1 druk op de knop alle Heros houten speelgoed producten te zien tot 25 euro. Lobbes werkt met snelle levertijden en levert de bestelde producten netjes verpakt in een Lobbes doos of tas bij jou thuis af. Neem eens een kijkje op de overzichtelijke website van Lobbes en laat je inspireren.

 

 

http://www.lobbes.nl

Lobbes.nl

Curiestraat 8

6716 AR Ede

t: 0318-439797

e: info@lobbes.nl

w: www.lobbes.nl