Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Het grootste aanbod kaarten van Nederland!

Publicatie: Maandag, 15.06.2015 09:58:21 in categorie Communicatie en GSM

Het grootste aanbod kaarten van Nederland!

Is je vriendin bijna jarig of je broer geslaagd voor zijn rijbewijs. Heeft de buurvrouw een baby gekregen, of je ligt je partner in het ziekenhuis. Wil je iemand laten weten hoe bijzonder zij of hij voor je is, of uitnodigingen sturen voor je verjaardagsfeest? Dan is een whats app of sms is in één handomdraai gestuurd, maar hoe persoonlijk is dit? Laten we eerlijk zijn het is toch veel leuker om over de post een kaartje te ontvangen. Dat kan en je hoeft er niet eens voor naar de winkel! 

Erg leuk zijn bijvoorbeeld kaarten die je heel persoonlijk kunt maken. De foto wenskaart.  Dit is een kaart die je helemaal naar eigen ontwerp kunt samenstellen en dan als wenskaart kan versturen. Stel oma is binnenkort jarig, wat zal ze verrast zijn als er een unieke fotokaart met daarop haar kleinkinderen als wenskaart bezorgd wordt. Of je vader op vaderdag verassen met een prachtige fotokaart. Foto wenskaarten bieden tal van mogelijkheden met foto's die je zowel op de voor of achterkant kunt laten plaatsen, persoonlijk kunt decoreren en natuurlijk van eigen tekst kunt voorzien. 

Hallmark Cards is een wereldwijde organisatie die het grootste aanbod kaarten van Nederland heeft. Voor iedere gelegenheid, of het nu om bedank-, beterschaps, huwelijks-, geboorte-, of Verjaardagskaarten gaat heeft Hallmark.nl het in hun assortiment. Ze hebben de leukste wenskaarten die zelf maakt met een klein beetje hulp van hun. Je stelt je kaart voor 19.30 uur samen en dan zorgen zij ervoor dat hij de volgende dag op het door jou gewenste adres bezorgd wordt. Je regelt alles online en hoeft zelfs niet meer naar de brievenbus. Een simpele manier om familie en vrienden te laten weten dat je aan hun denkt, wilt feliciteren of met een persoonlijke boodschap succes kunt wensen.

Ook als je verliefd, verloofd bent of gaat trouwen heeft Hallmark voor jou een ruime collectie kaarten om dit aan familie en vrienden aan te kondigen. Binnen 4 stappen en in een categorie die het beste bij jullie past heb je zonder veel moeite de mooiste trouwkaarten gemaakt.

www.hallmark.nl

 

Hallmark

Rietbaan 48

Capelle a/d IJssel

t: 010-45 96 566

f: 010-45 83 685

e: info@hallmark.nl

w: www.hallmark.nl