Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Hoesjes voor de iPhone

Publicatie: Woensdag, 20.04.2016 11:07:33 in categorie Communicatie en GSM

Shop4hoesjes

Hoesjes voor de iPhone

De smartphones hebben een grote revolutie teweeg gebracht in de wijze waarop mensen  met elkaar communiceren.  In 1973 werd het eerste gesprek gevoerd via een mobiele telefoon, was het apparaat nog  erg groot en woog het maar liefst 1 kilo!   Tien jaar later kwam de eerste mobiele telefoon voor de consument op de markt en is hij  inmiddels in ons hedendaagse leven niet meer weg te denken.  Eigenlijk een geweldig apparaat wat ertoe bijdraagt dat de wereld een stuk kleiner is  gemaakt.  Daar waar we vroeger weken moesten wachten op een brief van onze geliefde, kunnen we  vandaag de dag zonder moeite door middel van een telefoontje, whats app of sms dagelijks  met elkaar in contact blijven.  Ben je op vakantie en wil je dat ultieme moment wat je beleefd vastleggen op de foto, kun je  de foto in enkele seconden ook delen met familie, vrienden of op social media.  Ook in de zakelijke wereld is een smartphone niet meer weg te denken met als grote  voordeel dat we niet meer hele dagen op kantoor aanwezig hoeven te zijn, want bijvoorbeeld  mails etc. gewoon onderweg behandelt kunnen worden.    Voor je jongeren onder ons is de smartphone vandaag de dag hun hele leven. Zien we ze  niet bellen, appen of facebook(en) dan is er wel een game die ze bezig houdt.  

Omdat de smartphone ons tweede leven is zijn we er zuinig op en moeten we er niet aan  denken dat er iets mee gebeurt.  Stel je is voor dat je iphone uit je handen valt en je scherm in honderdduizend stukjes ligt!  De gedachte alleen al, maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen heb je tegenwoordig veilige en handige bescherm hoesjes, want buiten  dat onze smartphone onmisbaar is, is deze natuurlijk ook zeer kostbaar. Iphone bescherm hoesjes zijn er in vele soorten zoals de flip case, hard case, soft­ of  silicone case of bijvoorbeeld een insteekhoesje.  

Ben jij zuinig op je iphone en op zoek naar een beschermhoesje, neem dan is een kijkje in de webshop van Shop4hoesjes.nl. Zij hebben een ruim assortiment praktische, handige  maar ook zeker design iphone bescherm Telefoonhoesje.

 

Shop4hoesjes

 

 

 

Shop4

Kerkenbos 1063F

6546 BB Nijmegen

t: 024-8451321

e: klantenservice@shop4.nl

w: www.shop4hoesjes.nl