Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Kalkhof tasman benelux, de best geteste elektrische fiets van 2016

Publicatie: Woensdag, 25.05.2016 14:23:14 in categorie Vrije Tijd en Ontspanning

Fietsenmakerhoorn

Kalkhof tasman benelux, de best geteste elektrische fiets van 2016

Fietsen is in Nederland een populaire bezigheid en een praktisch vervoermiddel wat ons op  een gezonde manier van A naar B brengt.  We hebben bijna allemaal wel een fiets of we nu 4 of 75 jaar oud zijn. De een heeft hem  nodig om van huis naar school te gaan en de ander om boodschapjes mee te doen. Ook zijn  er mensen die er met de fiets op uit gaan om via fietsroutes de mooiste plekjes die  Nederland rijk is te bezoeken. De fiets is milieuvriendelijk vervoer en heb je in tegenstelling  tot de auto zelden parkeerproblemen!

De elektrische fiets heeft een lange voorgeschiedenis die begint in de 19e eeuw. Door verbetering van de technologie werden deze fietsen steeds beter, lichter in gewicht en zijn  ze in staat langere afstanden op een volle accu te behalen. Een ontwikkeling die de  elektrische fiets steeds populairder heeft gemaakt en mensen met een handicap of de  ouderen onder ons meer en meer de gelegenheid geven er ook met de fiets op uit te blijven  gaan. Kalkhoff ontwikkeld en produceert fietsen in Duitsland. Ze onderscheiden zich van  andere door degelijke elektrische fietsen op de markt te brengen met een natuurlijk  weggedrag. Het avontuur van Heinrich Kalkhoff, een plattelands postbode begon in 1919. Vanuit zijn  ouderlijk huis richtte hij een bedrijfje op om te kunnen handelen in fietsonderdelen. Het  bedrijf groeide en groeide en werd in 1972 de vijf miljoenste fiets geproduceerd. Vandaag de  dag behoort het traditionele merk Kalkhoff zelf tot de grootste Duitse fietsproducent en de op  twee na grootste fabrikant in Europa.

Kalkhoff heeft in de afgelopen jaren een fantastisch product op de markt gebracht, met  name op het gebied van de elektrische fiets. Ben je op zoek naar een elektrische fiets neem  dan is een kijkje op de website van Fietenmakerhoorn.nl.   De medewerkers van De  Fietsenmaker Hoorn hebben, doordat ze een aantal keer per jaar een cursus bij Kalkhoff  volgen ruime kennis opgebouwd jou te informeren welke fiets het beste bij je past en de  beste fiets van het jaar in huis.

Fietsenmakerhoorn

Fietsenmakerhoorn.nl

Drieboomlaan 125

1624 DB Hoorn

t: (0229) 21 54 67

e: info@fietsenmakerhoorn.nl

w: www.fietsenmakerhoorn.nl