Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Karma of Charme laarzen in unieke bohémien stijl

Publicatie: Maandag, 05.03.2012 21:08:05 in categorie Fashion en Mode

Karma of Charme laarzen online bestellen bij Omoda

Karma of Charme laarzen in unieke bohémien stijl

Karma of Charme presenteert zich als hét nieuwste Italiaanse top laarzenmerk, waarbij authenticiteit en vakmanschap centraal staan. De laarzen van Karma of Charme worden door een Italiaanse familie in de Italiaanse regio Le Marche nog met liefde en gevoel én met de hand gemaakt, en dat is ook aan deze schoenen te zien.

Hipp(i)e Bohémien look

Typisch voor de Karma of Charme laarzen is de bohémien look. Deze is ontstaan omdat de eerste Karma laars geïnspireerd werd op de eeuwenoude mocassin laarzen van de Indianen. De handgemaakte indianenlaarzen verschenen voor het eerst op Ibiza, het hippie eiland dat in de jaren ’60 heel veel jongeren van over de hele wereld mocht verwelkomen. De bohémienstijl vervoverde van daar al snel de rest van Europa.

Ook vandaag nog staat Karma of Charme voor een authentieke ‘bohémien’-stijl, maar dan in een hippe en stijlvolle versie, waar steeds meer mensen voor kiezen. Opvallende riempjes, kleuren en details geven de Karma of Charme laarzen een trendy en nonchalante uitstraling. Geen wonder dat je al menig BN’er trots met Karma of Charme boots ziet rondlopen.

Karma of Charme laarzen online bestellen bij Omoda

Karma of Charme: ideale mix tussen trend en draagcomfort

Naar analogie met de aloude ‘indianenschoentjes’ zitten de Karma of Charme laarzen geweldig: je krijgt het comfort van pantoffeltjes, verhuld in trendy laarzen. De Karma of Charme laarzen worden nog volgens de eeuwenoude mocassintraditie gemaakt met leer van de allerhoogste kwaliteit. De ingebouwde hak van ongeveer 5 cm hoogte, geeft een extra stukje elegantie en lengte. Een belangrijk kenmerk waaraan je de échte Karma of Charme laarzen meteen kunt herkennen, is de lederen patch op de hiel.

Karma of Charme laarzen online bestellen bij Omoda

Karma of Charme laarzen online bestellen bij Omoda

Bestel nu jouw hipp(i)e bohémien Karma of Charme laarzen online bij Omoda Schoenen en profiteer van gratis verzending en retour.

 

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen