Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Liu Jo accessoires – Liu Jo tassen online bestellen

Publicatie: Maandag, 05.03.2012 21:15:48 in categorie Fashion en Mode

Liu Jo tassen verkrijgbaar bij Omoda

Liu Jo accessoires – Liu Jo tassen online bestellen

Kate Moss for Liu Jo 2012Liu Jo is een internationaal befaamd Italiaans fashionmerk, bekend om haar ontzettend vrouwelijke stijl, gekenmerkt door evenwicht en verfijning. Opgericht in 1995, was het eerste wapenfeit van Liu Jo de lancering van een collectie gebreide kleding. Vandaag is de collectie uitgebreid met enkele jeanslijnen, accessoires, schoenen, lingerie en zelfs een huisdecoratiecollectie. Voor zomer 2012 is het bekende supermodel Kate Moss het boegbeeld voor alle Liu Jo collecties.

Net zoals de modecollecties, staan ook de schoenen- en accessoirelijnen van Liu Jo in het teken van vrouwelijkheid en verleiding. De brede selectie materialen en kleuren veranderen een discrete elegantie in een uitgesproken sensuele stemming. Net als de modelijnen, staan 3 trends centraal in de Liu Jo collecties voor deze zomer 2013.

Liu Jo trend 1: ‘Sahara Sunset’

Met het thema ‘Sahara Sunset’ roept Liu Jo beelden op van warme, gezellige momenten en een welgemanierde vrouw die doet denken aan de gesofisticeerde vrouw van de jaren ’50, maar dan mét de onafhankelijkheid en het zelfbewustzijn, die de vrouw van vandaag kenmerken. De handtassen die in deze trend passen zijn zacht en rond van vorm, of eenvoudig en gestructureerd, met metalen hoeken en geraffineerde details. Als materialen worden naast leder bijvoorbeeld glanzend satijn en nylon bedrukt met slangenprint gebruikt.

Liu Jo tassen verkrijgbaar bij Omoda

Liu Jo trend 2: ‘Boho Chic’

Een romantische bohémien-achtige wereld op z’n jaren ’70 wordt opgeroepen met de trend ‘Boho Chic’. Centraal staat een spontane vrouw met een natuurlijke elegantie, die ervan houdt om een comfortabele stijl te combineren met zeer geraffineerde details, zoals kant en laserperforaties. In deze lijn passen tassen in zuivere, eenvoudige vormen, die verrijkt worden met prints, borduurwerk, perforaties en kant. Warme, natuurlijke kleuren, als grijs, steenrood en bruintinten, worden gecombineerd met koude, neutrale tinten als duifgrijs, groen en blauw.

Liu Jo tassen verkrijgbaar bij Omoda

Liu Jo trend 3: ‘Shiny Soul, Stripes & Pois’

Als laatste trend ontwaart Liu Jo tassen ‘Shiny Soul, Stripes & Pois’. Geïnspireerd op de jaren ’90, straalt de zelfbewuste vrouw elegante glamour uit. In deze trend passen handtassen in eenvoudige vormen en klassieke kleuren, maar verrijkt met blinkende juwelen en logo-applicaties.

Liu Jo tassen verkrijgbaar bij Omoda

Liu Jo tassen online bestellen bij Omoda

Bij Omoda Schoenen kun je terecht voor een mooie selectie tassen van Liu Jo volgens de allerlaatste trends.

 

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen