Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Luxe trouwpakken en trouwjurken

Publicatie: Maandag, 23.03.2015 11:19:40 in categorie Fashion en Mode

Luxe trouwpakken en trouwjurken

Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd. Eindelijk is het dan zover en mag je binnenkort op zoek naar jouw eigen bruidsjurk en natuurlijk een waanzinnige outfit voor je aanstaande. Je kunt je bruiloft simpel houden of er juist een bepaalde stijl of thema aan toepassen. Dit werkt twee kanten op. Als bruidspaar vind je het vaak moeilijk om je gasten voor te schrijven wat ze moeten dragen tijdens jullie huwelijk. Aan de andere kant vragen gasten zich op hun beurt vaak af, wat ze aan moeten trekken. Als je een dresscode aangeeft is dit probleem meteen opgelost.

Je kunt kiezen uit meerdere dresscodes. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor Smart Casual, Smoking of Blacktie. Wil je van jullie huwelijk echt een chique en stijlvolle aangelegenheid maken. Is je aanstaande die veeleisende man van deze tijd en is zijn droom een prachtig op maat gemaakt trouwpak of smoking.  Dan zou Blacktie een optie kunnen zijn. Hoe leuk is het om jezelf is helemaal op chique te kleden, iets wat je natuurlijk niet alledaags doet.

Weddingwonderland heeft een prachtige collectie trouwjurken in diverse stijlen en prijsclasses. De buidsmodewinkels van Weddingwonderland bevinden zich in Amsterdam, Almere, Den Haag, Rotterdam, Friesland en Groningen. Alvorens je een bezoek brengt aan één van deze filialen is het misschien leuk je eerst is te laten inspireren door hun website. Je zult versteld staan van de ruime keuze trouwjurken  en prachtige bruidsaccessoires die ze hebben. Hoe relaxed is het om eerst lekker languit vanaf de bank jezelf in te beelden hoe al die trouwjurken jou zullen staan. Alvast een beetje voor dromen hoe jij er op de mooiste dag van je leven uit zult zien. Wie weet zie je de jurk van je dromen en wil je een afspraak maken om deze bij Weddingwonderland te passen. Dit kan, je kunt namelijk online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Een trouwjurk passen bij Weddingwonderland is als een dagje uit, want je kunt  tijdens je passsessie ook nog is een chocolade en cake arrangement boeken.


 WeddingWonderland

Markerkant 1413B

1314 AP Almere

t: 0641 857586

e: info@weddingwonderland.nl

w: www.weddingwonderland.nl