Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Pricewise vergelijkt alles: Energie, internet en verzekeringen!

Publicatie: Woensdag, 04.02.2015 11:36:45 in categorie Financiële Dienstverlening

Pricewise vergelijkt alles: Energie, internet en verzekeringen!

De kans is groot dat je veel te veel betaalt aan je energieleverancier voor je zorg- of autoverzekering en aan je telefoon  en internet provider. Maar hoe kom je daar nu achter. Gelukkig bestaan er vergelijkingssites waarop je je gegevens en wensen en behoeftes in kan vullen om zo er achter te komen of je kan besparen op je rekeningen.

Pricewise is zo’n vergelijkingssite die alle aanbieders van bijvoorbeeld energie op een rijtje zet. Geen enkele uitgezonderd. Pricewise is transparant over hun verdienmodel en ze trekken geen enkele energieleverancier voor. De site is er voor de consument en die zal daardoor de beste mogelijke deal kunnen afsluiten. Energie vergelijken bij Pricewise kan je dan ook vele honderden euro’s per jaar opleveren op je energierekening. Alleen daarvoor is een bezoek aan deze vergelijkingssite de moeite waard.

Maar ook  zorgverzekeringen vergelijken kan flink wat geld opleveren en laat dit nou ook mogelijk zijn op de website van Pricewise. Op een duidelijke en overzichtelijke manier kan je zelf precies aangeven wat je wel of niet wilt meeverzekeren. Daar rolt dan een overzicht uit van alle verzekeraars met de premies die je bij hun zou moeten betalen. Je kan dan zelf bepalen voor welke verzekeraar je wilt kiezen. Wat ook zo handig is van Pricewise dat ze een overstapservice bieden. Je kan direct je verzekering afsluiten. Wel met een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je toch van gedachten veranderen. Tel daarbij de laagste prijsgarantie op en het scheelt je zo urenlang allerlei websites afspeuren naar de beste verzekering voor de laagste prijs.

Als je dan toch bezig bent met geld besparen kan je hier ook meteen even je autoverzekering en je internet abonnement checken. Pricewise is actief in vele landen in Europa en sinds de oprichting in 2006 zijn al meer dan twee miljoen mensen met behulp van Pricewise overgestapt. Daardoor kunnen ze de prijzen van energieleveranciers en verzekeraars ook flink onder druk zetten zodat jij kan profiteren van het beste product voor de beste prijs.

Slaap je dus al jaren bij dezelfde energieleverancier dan betaal je waarschijnlijk vele honderden euro’s teveel. Ga dan snel naar de website van Pricewise want zij vergelijken voor jou de beste deals in energie, internet en verzekeringen.

www.pricewise.nl

 

Pricewise

Amsteldijk 67

1074 HZ Amsterdam

t: 088-66 99 000

e: info@pricewise.nl

w: www.pricewise.nl