Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Unieke oosterse tapijten van Ziegler!

Publicatie: Maandag, 24.11.2014 10:46:24 in categorie Huis en Tuin

Unieke oosterse tapijten van Ziegler!

Vandaag de dag zijn oosterse tapijten een trendy product en zowel in een klassiek als modern interieur toepasbaar. Een echt oosters tapijt wordt met de hand geknoopt en gemaakt van duurzame materialen. De motieven die worden vervaardigd in de tapijten zijn vrijwel meestal afkomstig van oude originele motieven. Een mooi oosters tapijt in je huis is vaak een echte eyecatcher.

Ziegler is de naam voor een bepaald soort oosters tapijt. De oosterse tapijten van Ziegler hebben prachtige bestorven (versleten) kleuren en wordt de Ghanzy wol geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Afganistan en Pakistan staan bovenaan als het gaat om de productie van handgeknoopte Ziegler tapijten. Het unieke aan Ziegler tapijten is dat geen 1 exemplaar hetzelfde is, omdat ze allemaal handgemaakt zijn hebben ze een eigen authentiek design.

Met een oosters tapijt van Ziegler in huis ben je helemaal van deze tijd. Al zijn ze in aanschaf niet goedkoop is de kwaliteit absoluut legendarisch. De tapijten zijn zeer duurzaam en slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Koreman Eigentijds wonen is al 50 jaar bekend om zijn uitgebreide collectie oosterse tapijten. Inmiddels is hun collectie uitgebreid met unieke oosterse en moderne meubelen en woonaccessoires. Zij hebben naast hun showroom in het centrum van Maastricht ook een overzichtelijke webshop en de grootste voorraad in Europa. Omdat zij snappen dat het best moeilijk is een juiste keuze te maken bij het uitzoeken van een prachtig oosters tapijt, bieden ze je de mogelijkheid aan hulp te vragen bij een professionele binnenhuisarchitect. Je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden en foto's te versturen van de ruimte waarin je het tapijt wenst te hebben en dan adviseert Koreman je een aantal geschikte tapijten. Ook kun je kiezen voor een vrijblijvende zichtzending van maximaal 4 artikelen bij je thuis. Koreman is niet alleen in Maastricht, maar aangezien de vraag naar hun artikelen zo groot is, ook landelijk en zelfs werelds bekend. Koreman gaat voor modern design in combinatie met oosters antiek. Voor de liefhebbers een prachtige combinatie. Neem een kijkje op de website van Koreman en laat je verrassen door onder andere het prachtige aanbod van de oosterse Ziegler tapijten.

 

 

Koreman Eigentijds Wonen

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

t: 043-3212926

e: Info@koremanmaastricht.nl

w: www.koremanmaastricht.nl