Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Eten en Drinken
 5. Fashion en Mode
 6. Financiële Dienstverlening
 7. Gezondheid en Sport
 8. Huis en Tuin
 9. Liefde en Relatie
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Voltan schoenen – Voltan Italiaanse damesschoenen online bestellen

Publicatie: Dinsdag, 06.03.2012 20:08:18 in categorie Fashion en Mode

Voltan schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Voltan schoenen – Voltan Italiaanse damesschoenen online bestellen

Het Italiaanse schoenenmerk Voltan heeft een echte revolutie teweeggebracht in de Italiaanse schoenmakerij. Toen Giovanni Luigi Voltan z’n geluk ging beproeven in Boston vanwege de landbouwcrisis aan het eind van de 19e eeuw, kon hij er aan de slag in één van de grote Amerikaanse schoenenfabrieken. Voltan kon zich hier opwerken en verschillende disciplines in het fabricageproces van schoenen doorlopen. Een groot verschil met de Italiaanse schoenmakerij, was de mechanisatie van het productieproces, wat de Amerikanen in staat stelde sneller en meer schoenen te produceren dan ambachtelijke schoenmakers.

Voltan schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Voltan: eerste Italiaanse ‘massaproductie’ in schoenen

Met de nieuwe kennis en enkele machines, die hij van zijn werkgever kreeg, vertrok Voltan terug naar zijn geboorteplaats Stra, in de industriële regio Riviera del Brenta. In 1898 richtte hij er zijn eigen schoenmakersbedrijf op. Het gedeeltelijk machinale productieproces betekende een ware revolutie in het traditionele schoenenland Italië. In 1904 stelde Voltan al tussen de 400 en 500 mensen tewerk, die zo’n 1.000 schoenen per dag konden produceren. In de jaren ’20 had Voltan al 35 eigen verkooppunten, verspreid over heel Italië.

Voltan schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Voltan, Italiaanse schoenenpracht van hoge kwaliteit

Al zijn de Voltan damesschoenen niet volledig handgemaakt, de goede techniek en de keuze voor alleen de beste materialen maken dat ieder paar Voltan damesschoenen van hoge kwaliteit is. Bovendien komt Voltan ieder seizoen opnieuw weer met prachtig vormgegeven schoenen aanzetten. Inspelend op de laatste modetrends, maar tegelijkertijd trouw aan de eigen tijdloze schoonheidsidealen. Voltan schoenen zijn er voor de vrouw, die zich onder alle omstandigheden prettig wil voelen in haar schoenen.

Voltan schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Voltan damesschoenen online bestellen bij Omoda Schoenen

Bij Omoda vind je zowel in de schoenenwinkels als in de online webshop een uitgebreide collectie Voltan damesschoenen. Je vindt er ballerina’s, sneakers, sandalen, pumps en zelfs (hand)tassen. Het kleurenpalet loopt uiteen van rustige, klassieke kleuren, tot juist felle kleuren en prints. Ideaal voor wanneer je deze zomer kleurrijk, conform de ‘clour blocking’ trend, door het leven wilt gaan!

Voltan schoenen verkrijgbaar bij Omoda

Voor alle andere merkschoenen ga je naar Omoda.nl en ook voor schoenen ga je naar Omoda

Omoda Schoenen

Omoda schoenen

t: 0111-453250

f: 0111-453260

e: beheer@omoda.nl

w: www.omoda.nl

Nog meer nieuws van Omoda Schoenen