Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Werkschoenen en veiligheidslaarzen , waarom zijn ze belangrijk?

Publicatie: Woensdag, 08.07.2015 10:34:29 in categorie Dienstverlening

Bowork

Werkschoenen en veiligheidslaarzen , waarom zijn ze belangrijk?

Veel bedrijven stellen als eis dat hun werknemers tijdens het werk Werkschoenen of Veiligheidslaarzen dragen. Veiligheid voor de werknemer heeft natuurlijk de hoogste prioriteit als het werk enige vorm van risico op ongevallen met zich mee brengt. Bij sommige beroepen loop je nou éénmaal sneller het gevaar dat je in een scherp voorwerp kunt stappen of een vallend voorwerp op je voeten krijgt.

Gezien de ontelbare beroepen die worden uitgevoerd zijn er verschillende soorten werkschoenen. Zo heb je waterdichte, anti statische, ademende, metaalvrije, las, thermo en bijvoorbeeld lichtgewicht werkschoenen. Werk je in de bouw of in een auto garage dan is een werkschoen met stevige zool en stalen neus geen overbodige luxe. Werk je in de beveiligingsbranche dan kun je kiezen voor de metaalvrij schoenen. Buiten dat ze veilig zijn zorgen ze er ook voor dat de detectiepoortjes niet afgaan. Heb je een beroep waarbij je veel staat en of loopt dan zouden lichtgewichtschoenen een uitkomst zijn.

Handelsonderneming Borwork is een familiebedrijf wat in 1990 is opgericht en gespecialiseerd is in o.a. werk- en veiligheidschoenen. In de showroom in Bunschoten-Spakenburg hebben ze meer dan 500 verschillende merken veiligheidsschoenen, waarmee ze het grootste assortiment van Nederland hebben. Ze zijn er voor consumenten en bedrijven en bieden je de mogelijkheid in de webshop 24/7 een bestelling plaatsen en, mits op voorraad, de volgende werkdag de bestelling te leveren. Alle produkten voldoen aan de stengste Europese veiligheidsnormen en eisen en zijn de schoenen afzonderlijk getest door Europese keuringsinstituten en mogen alleen het CE merkteken voeren nadat certificatie heeft plaatsgevonden. Borwork garandeert o.a. lage prijzen, hoge service en kwaliteitsnormen, snelle levertijd met geen of lage verzendkosten en het grootste assortiment werkschoenen en werkkleding van Nederland.

 

Bowork

 

 

 

Handelsonderneming Bowork

Zuidwenk 78k

3751 CG Bunschoten Spakenburg

t: 033 2985934

f: 033 2987215

e: info@bowork.nl

w: www.bowork.nl