Meer categorieën binnen de Syndicatie Shopping Guide

 1. Beauty en Wellness
 2. Communicatie en GSM
 3. Dienstverlening
 4. Elektronica en Computers
 5. Eten en Drinken
 6. Fashion en Mode
 7. Financiële Dienstverlening
 8. Gezondheid en Sport
 9. Huis en Tuin
 10. Mobiliteit en Transport
 11. Reizen en Vakantie
 12. Vrije Tijd en Ontspanning
 13. Werk en Carrière
 14. Zakelijke Dienstverlening

Zó bescherm je je goed tegen de zon

Publicatie: Maandag, 29.06.2015 10:05:50 in categorie Huis en Tuin

Zó bescherm je je goed tegen de zon

De zomer! Een periode waarin we allemaal blij zijn, want kunnen we lekker naar het strand, op vakantie of genieten in de tuin. Ziet de wereld er stukken gezelliger uit en leven we het liefst buiten. Door de wisselvalligheid van het weer blijven de zomers in Nederland onvoorspelbaar. Door deskundigen is beweert dat de zomer van 2014 de warmste Nederlandse zomer was in de laatste drie eeuwen. Verstandig zonnen is dus ook hier nodig en worden we geadviseerd ons goed met zonnebrandcrèmes in te smeren. Te lang in de zon is niet goed en is het raadzaam om af en toe de schaduw op te zoeken.

Zonwering wordt daarom ook steeds populairder. Met zonwering creëer je schaduw in je tuin daar waar je het hebben wil. Daarnaast heeft zonwering ook de functie de zon buiten je huis te houden, zodat het niet zo broeierig in huis wordt. Wil je Zonwering aanschaffen dan is er keuze uit vele Zonwering soorten. De zonwering is gelukkig meegegaan met de tijd en wordt tegenwoordig geleverd in hoogwaardige materialen en stylvolle looks. Waar we vroeger niet zo'n afschuwelijk fel oranje scherm voor ons raam wilde zijn de schermen van vandaag de dag juist een lust voor het oog. Heko-Becewe zit alweer 60 jaar met Zonwering in AmsterdamZijn met de tijd meegegaan en leveren de modernste technieken, materialen en producten als het om zonwering gaat. Ze hebben een uitgebreid productenaanbod waarover ze je met veel deskundigheid kunnen informeren. Bieden je precisie en maatwerk. 

Wil jij je ook goed beschermen tegen de zon overweeg dan is om zonwering aan te schaffen. Komen je vrienden gezellig bij je eten en is het mooi zomers weer...of valt er een Hollands buitje dan is dit met zonwering geen enkel probleem. Je zit droog, uit de zon en hoeft niet te verkassen naar binnen. En een mooie bijkomstigheid is ook dat niet alleen jijzelf maar ook je meubels, gordijnen etc. beschermd zijn tegen verkleuring door de zon.

 

Roma Benelux

 

 

 

Roma Benelux BV

Campagneweg 9

4761 RM Zevenbergen

t: (0)168-405259

f: (0)848 -321 889

e: info@romabenelux.nl

w: www.romabenelux.nl